Huppista-keikkaa! Klasulla on menossa jo 9. ja Hannakin 6. vuosi Pelismossa, Juha-Mattikin on päässyt jo kolmannelle… Pitkä juoksu työssä kuvastaa tapaamme toimia, samalla tavalla me sitoudumme kumppanuuksiin & asiakkuuksiin.

Ensi vuonna Suomi täyttää 100 ja Pelismo 25 vuotta, mutta kumpikin kehittyy kovaa vauhtia. Tulevaisuutta varten tarvitaan visioita, viestiä ja tekemisen meininkiä.

Pieniä poimintoja alkuvuodesta ajankohtana 27.5.2016, jolloin tämä sivusto avattiin:

Chat

Poistimme kynnyksen kokonaan sähköisistä ovista ottamalla Tawk.to –chat-järjestelmän käyttöön. Todellakin toimiva järjestelmä, jonka kautta kontakteja tulee!

Olemme toteuttaneet OnlineChatin jo myös asiakkaille, joilla tekemämme p+web®- sivut.

Valokuvan voimaa & mytologiaa . . .

”Viinimatkalle voi lähteä, vaikkapa viineistä ei paljon tietäisikään. Saksan ja Luxemburgin viinitiloilla ei snobbailla. Perussääntö on se, että viini on hyvää, jos se omassa suussa hyvältä maistuu!” (Iina Alanko, Anna-lehti 20/2016)

Hanna pakkasi kuvauskaluston reppuun ja lähti keikalle Finventura Oy:n viinimatkalle Keski-Eurooppaan. Upeat Reinin jokilaakson maisemat loivat puitteet unohtumattomalle elämykselle, kun parinkymmenen matkailijan ryhmä tutustui alueen pieniin viinitiloihin.

Käsikirjoitetut yrityskuvaukset ja kokonaisen yritysilmeen valokuvallinen luominen on osa palveluamme. Nyt (toukokuu 2016) työn alla on upeita uudistuksia

Makua tihkuvia otoksia löydät kuvablogistamme ja Anna-lehdestä.

Sähköistä markkinointia

Keuruun Sähkö Oy:n markkinoinnissa ryhdyttiin työskentelemään jo viime vuonna hiukset hulmuten. Tähän saakka tapahtunutta:

  • uudet sähkösopimustuotteet: Keuruu™, Höyhen™, Teeri™ ja Timmi™
  • uudet www.keuruunsahko.fi – sivut
  • videot YouTube-kanavalle
  • Clebox™- TV-mainos

Toimitusjohtaja Esa Koivula on innostava, kokenut visionääri ja hän onkin saanut tiiminsä hyvää vauhtiin. Team Pelismolla on etuoikeus olla mukana nostamassa purjeita!

Jaa tämä blogikirjoitus!