Pelismon tiimin suurin uutinen on ilman muuta Hannan perheenlisäys! Tämä on siivittänyt työtämme ja nyt toukokuun puolivälissä hän jää äitiyslomalle –upeat onnittelut meiltä kaikilta!

Viestit & Visiot purjetivat nyt myös uusilla voimilla. Haimme tiimiin uusia luovia ihmisiä ja saimmekin hienoja hakijoita ympäri Suomea ja myös ulkomailta. Innostuneena toivotamme nyt tervetulleeksi Annan ja Idan!

Anna Häyrynen Ruovedeltä on Tallinnan taideakatemiasta valmistunut graafikko. Applen & Adoben työkalujen lisäksi hän kykenee luoda visuaalista maailmaa kynällä. Annalla on yli 10 vuoden kokemus yrittäjänä.

Ida Mustonen asuu Tampereella, mutta tuntee kotikuntansa Keuruun erinomaisesti. Ida on hoitanut monipuolisia markkinoinnin tehtäviä perinteikkäässä Branderin leipomossa ja kahviloissa. Ida osaa myös nykyaikaisen sosiaalisen median kentän.

Tältä sivustolta löydät Pelismo Original ja AIDIA® palvelut

Hakukoneet ovat meille kaikille tärkeä tiedon ja parhaiden palveluiden lähde. Harva viitsii enää kirjoittaa selaimen osoitekenttään yrityksen esim. www.pelismo.fi , vaan käyttää hakua. Onkin ollut hauskaa huomata, että useilla meihin liittyvillä hakusanoilla tupsahtaakin muiden mainosalan yritysten maksamia mainoksia!

Yli 27 vuoden kokemuksella voimme kuitenkin antaa laadulle takuun vain silloin, kun team Pelismo on työn tehnyt. Siis jos etsit tiimiä, jolla on jatkuva intohimo Viesteihin ja Visioihin – oikea osoite on www.pelismo.fi.

Jaa tämä blogikirjoitus!