Keuruun suunnalta alkoi enenevässä määrin tulla yhteydenottoja; ilmeisesti laadukasta mainostoimistoa kaivattiin. Tunsin lisäksi, että Keuruulla on hyvä yrittämisen ilmapiiri, jossa tahtotila vie eteenpäin. Olimme myöskin juuri saaneet talonrakennuksen päätökseen ja tässäkin projektissa virkamiesten halukkuus hyvään yhteistyöhön jäi mieleen.

Pelismo Oy:n tunnettavuus alueella alkoi lisääntyä ja asenteemme työn tekoon oli se, joka puhui puolestaan. Klasun ammattitaitoa erilaisten www-selainalustojen, tietokantojen ja muiden ohjelmointitehtävien kohdalla kiiteltiin. Tarjosimmehan saman katon alla paitsi visuaalista suunnittelua ja sisällöntuotantoa, myöskin www-sivujen ja sähköisten uutiskirjeiden teknistä toteutusta.

Basismi nostaa päätään

Noin 1150 soitettua keikkaa nelikielisen kanssa olivat haudanneet soittimet sängyn alle pölyttymään. Vaan kuin varkain nämä himoitut superbassot saivat kutsun uuteen elämään. Vanhat soittokaverini ottivat yhteyttä ja pyysivät liittymään Ramblin´Men -yhtyeeseen, jossa syke vaikutti juurikin sopivalta.

Soitto itsessään on terävää ja groovaavaa, mutta käytännön järjestelyt ”aikuismaiset”. Kun seitsemän kiireistä ihmistä eri puolilta Suomea kokoontuvat yhteen, on jo aikataulujen trimmaaminen melkoinen taidonnäyte. Olikin sykähdyttävää, kun koesoittojen jälkeen sain excel-taulukon muodossa vuosiohjelman, harjoitusviikonloput ja keikat!

Rämbäreiden biisilista on vaikuttava. Olemme herrasmiesbändi, joka soittaa omat cover-versiot esim. Eric Claptonin, CCR:n ja Allman Brothersin kappalaista. Emme suinkaan mene aidan matalimmasta kohtaa! Lisäksi tiiviit harjoitusviikonloput Studio Rördalenissa ovat virkistävä arjen piriste.

Paitsi sykähdyttävää latausta mainonnan luomiseen, on RM tuonut kontakteja uusiin asiakkaisiin. Yleisömme aistii ja hyväntuulisen ja letkeän soittomme. Tämä myöskin symboloi Pelismo-yhtiön työhenkeä; hauskuus näkyy lopputuloksissa!

Laadun leima – 10R

Joskus oikeassa elämässä tapaa henkilön, joka verkostoitumistaidoillaan ja –tiedoillaan on kävelevä internet. Tällaiset voimapersoonat tuntevat kaikki ihmiset ja osaavat valita kuhunkin tilanteeseen oikean kumppanin. Ralliautoilun A-ryhmän Suomen Mestari vuosilta 1999 ja 2000, Tomi Tukiainen, on tällainen persoona. Onkin häkellyttävää, miten erilaisten huippuammattilaisten nimet tulevat Tomi-netistä nopeammin kuin Googlesta!

Keski-Suomen Kymppirakentajat Oy tunnetaan alueellamme laatutyöstä. Asuin-, teollisuus- ja liikerakennusten yksityiskohdat kertovat kirvesmiestaidosta, liki 30 henkeä työllistävässä yrityksessä! Tällaisen yrityksen markkinoinnin kehittäminen tarjoaa suuria mahdollisuuksia, sillä laadulla on aina asiakkaansa – olivatpa ajat mitkä hyvänsä.

Jaa tämä blogikirjoitus!