Suomesta puhuttiin tuolloin vain informaatiotekniikan edelläkävijänä. Toki paperi ja metsä ovat maamme selkäranka, mutta melko vähän pidettiin ääntä toimijoista joilla on näihin teollisuudenaloihin maailmanlaajuista voimaa sekä uusia innovaatioita.

Runtech Systems Oy innovatiivisuudessaan johtavia paperiteollisuuden toimijoita maailmassa. Yksinkertaistettuna yrityksen keksinnöillä paperikone voidaan ”virittää” kuluttamaan erittäin vähän energiaa, samalla tuotantotehoa lisäten.

Yrityksen neuvotteluhuoneen seinään tekevät arvokkaan sävyn kymmenet kansainväliset patentit. Runtechin jälleenmyyjäverkosto kattaa koko Tellus-planeetan ja yli 70% tuotannosta meneekin vientiin.

Pelkästään komposiittimateriaalien osaaminen on yrityksessä todella korkealla tasolla. Jos meikäläisittäin satunnaisen näköisistä kangassuikaleista saadaan erilaisia ainesosia yhdistämällä hiilikuitua, jota käytetään esim. F1-autoissa ja lentokoneista, ollaan materiaalitekniikan korkeimmalla tasolla.

Vuonna 2007 alkanut läheinen yhteistyömme tuo nykyään toimeksiantoja myös ympäri maailmaa. Ilmeisesti olemmekin ainoa mainostoimisto Keuruulla, jossa saimme vastaanottaa eräänä maanantaiaamuna vieraan Torontosta, Canadasta!

Elämyksien edelläkävijä – Mäntästä!

Mänttä on tunnettu paperi- ja metalliteollisuudestaan sekä korkeatasoisista taide- ja kulttuurikohteistaan. Jos yritys lupaa tarjota esimerkiksi luontoelämyksen absoluuttisella hiljaisuudella, rata-autoilua tai hävittäjälentoa, ei sen ensimmäisenä uskoisi Mäntästä löytyvän.

Markku Koskinen on ollut elämysmatkailun edelläkävijä aina vuodesta 1990 lähtien. Hän onkin ollut luomassa tärkeää osaa matkailukokonaisuuteen, sillä sekä liike- ja kokousmatkailijat että turistit osaavat arvostaa kokonaisvaltaista palvelua. Elämykset tuovat matkalle sisällön.

On ollut upea etuoikeus tehdä elämysmatkailun tuotteistamista. Markkinoinnin työkalut, www-sivut, esitteet, tarinat ja sisällöntuotanto ovat tulleet kynästämme myös FunForin kohdalla.

”Peilityyni järvenselkä hikoilee, hussakka nousee ennen auringon säteitä. Ain valppaat kalatiirat tarkkailevat ulappaa tietäen, että pinta kätkee salaisuuden Ahdin Valtakunnasta: tuoretta kalaa” (Siimojen Sävelet, FunFor.)

Jaa tämä blogikirjoitus!