Kun toukokuussa 2019 nappasin läksiäislahjat kainaloon ja suuntasin kotiin nauttimaan kauniista alkukesästä muhkean mahani kanssa, niin en oikeasti osannut ajatella näin pitkälle että jonain päivänä tulen oikeasti takaisin töihin. Edessä odottava vanhempainvapaa vaikutti pieneltä ikuisuudelta (ja kyllähän se joinain päivinä siltä tuntuikin). Näin jälkeenpäin tuntuu, että aika on mennyt aivan yhdessä hujauksessa. Pieni vauvani on kasvanut jo reippaaksi taaperoksi. Sinne hän jäi tänään päiväkotiin äitille vilkuttamaan.

Pelismolta vanhempainvapaalle lähtiessäni ei minulla ollut vielä aavistustakaan, että Pelismoon en palaisi! Kun Klasu, Juha-Matti ja Ida ehdottivat muutosta Aidiaksi reilu vuosi sitten, niin täytyy myöntää että oli siinä aluksi miettimistä kakkavaippojen vaihtelun väliin. Onneksi lähdin mukaan ja tässä nyt ollaan ihan uusina Aidioina hommissa. Nyt päästään ekaa kertaa myös Idan kanssa tekemään yhdessä töitä. Vaikka ollaankin jo osakaskollegoja, niin töitähän me ei olla vielä yhdessä tehty vaan Ida aloitti vasta kun olin jo mammalomalla. Kaikkea uutta ja jännää siis luvassa!

Vapaani aikana ehti siis työpaikka vaihtua toiseksi, mutta toki sitä muuttui tuossa ajassa itsekin. Toivottavasti äidin työtehtävissä opitut uudet taidot ovat hyödyksi myös tässä työkoneen äärellä. Vaikka kotoiluarjesta nautinkin, niin kyllä tänne töihin alkoi jo olla ikävä. Ihana tulla takaisin ja aloittaa uudenlainen arki. Lupaan kuitenkin, että tässä menee vielä pieni hetki, että olen taas vanhassa vauhdissa töiden kanssa. 😉

Teksti jatkuu kuvan jälkeen

Toivottavasti näistä erikoisista ajoista huolimatta pian tavataan myös ihan kasvotusten. Ihanaa ja onnekasta alkanutta vuotta juuri sinulle!

Hanna

Ps. uusi sähköpostiosoitteeni on hanna.palosaari@aidia.fi ja puhelin vanha tuttu 040 719 0557.

Teen alkuun lyhennettyä viikkoa, eli perjantait olen vapaalla

Jaa tämä blogikirjoitus!