Aidian ensimmäiset neljä kuukautta alkavat hiipua kohti jouluateriaa. Positiivinen työtilanne firman alkuvaiheiden ja korona-ajan keskellä on antanut valtavasti uutta puhtia ja tuonut mukavasti haasteita miehistönkin ollessa vielä vajaalukuinen. Alku on siis ollut vauhdikasta uuden opettelua, vaikka tavallaan mikään ei ole muuttunut – kaikkea lukuun ottamatta.

Lahjakkaat laulajaveikot ja elämänviisaudet ovat kaikuneet korvissa jatkuvalla syötöllä, kun eteenpäin on menty suomalaisella sisulla ja tehokkuudella. Samalla joku on rakentanut piparkakkutaloja kauppojen hyllyille muistuttamaan mikä aika alkaa olla käsillä. Tästä johtuen on viime viikkoina koitettu laittaa myös joulubiisejä soimaan päiviemme ratoksi – jos niistä jouluviisuista nyt sattuu tykkäämään. Itse yritämme herätellä sillä tavoin joulutunnelmaa ja pikkuhiljaa tässä alkaakin joulumeininki löytymään, enemmän tai vähemmän eikö vain?

Kuluva vuosi on ollut siis ainutlaatuinen monestakin syystä ja onneksemme olemme saaneet toteuttaa paljon hienoja projekteja. Ja hienoa on todeta myös se, että lukuisat projektit jatkuvat vielä ensi vuonna, uusista projekteista puhumattakaan. Aidia laskettelee siis kohti ensi vuotta erittäin positiivisin mielin.

Näiden sanojen myötä haluamme toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2021. Muistetaan nauttia elämästä 🙂

Tänä vuonna päätimme käyttää joulumuistamisiin tarkoitetut varat Joulupuu-keräykseen. Joulupuu-keräyksen avulla tuodaan jouluiloa sellaisille lapsille, joilla ei olisi siihen välttämättä muuten mahdollisuutta.

Tapahtumia vuoden 2020 varrelta

Vuoden 2019 soiva joulutervehdys

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista. For more details, please see our Tietosuojaseloste.
Hyväksyn

Tapahtumia vuoden 2020 varrelta

Vuoden 2019 soiva joulutervehdys

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista. For more details, please see our Tietosuojaseloste.
Hyväksyn

Jaa tämä blogikirjoitus!