Meillä oli jälleen suuri kunnia päästä osallistumaan Carita Harjun tuoreimman kirjan ulkoasun suunnitteluun. Lisäksi Hanna ja Ida pääsivät mukaan kirjanjulkistamishumuun Lapland Hotel Bulevardiin maanantaina 25.10. kuulemaan kirjan luomisesta sekä maistelemaan ihania Lapin herkkuja.

Caritan Hyvää oloa saunomalla – Saunafulness -kirja esittelee aivan uuden suomalaiseen saunaan liittyvät hyvinvointimenetelmän. Kirjasta saat uutta tietoa saunasta, erilaisia tapoja saunomiseen, saunavinkkejä sekä inspiraatiota. Tiesitkö, että säännöllinen saunominen hoitaa esimerkiksi sydäntä, verisuonia, aivoja ja ihoa? Kirja esittelee saunomisen tunnettuja terveysvaikutuksia sekä antaa käyttöösi saunassa ja saunomisen ohessa tehtävät helpot harjoitukset.

Saunafulness menetelmä auttaa Sinua rentoutumaan ja luomaan syvän yhteyden kehoosi ja mieleesi. Saunafulness syventää ja täydentää saunan hyvinvointi- ja terveyshyötyjä. Kirja antaa käyttöösi saunassa ja saunomisen ohessa tehtävät helpot harjoitukset.

Saunafulness sisältää muun muassa:

  • rentoutumista ja mielenhallintaa
  • monipuolista ihon- ja kauneudenhoitoa
  • mindfulnessia ja meditaatiota
  • rentouttavia ja palauttavia harjoituksia
  • aistien hellimistä
  • omaa aikaa ilman häiriötekijöitä

Carita on Sauna from Finland -yhdistyksen perustaja ja hän on lisäksi työskennellyt kansainvälisenä saunakokemusasiantuntijana jo yli kymmenen vuoden ajan. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kaksi sauna-aiheista kirjaa: Sauna – the way of Finnish life 2016 (2016; Suomi, Englanti, Saksa ja Kiina) sekä Soul of Sauna (2020; Japani, Unkari).

Hannalla ja Caritalla onkin jo pitkä yhteistyöhistoria takana. Kaikki alkoi jo vuonna 2005, kun Hanna teki insinöörityönsä Keski-Suomen graafisen ja viestintäalanyritysten -hankkeelle, jota Carita tuolloin veti. Tämän jälkeen yhteistyötä onkin tehty vuosien varrella useiden erilaisten projektien tiimoilta, mm. Caritan aikaisempien kirjojen parissa, joissa Hanna on ollut projekteissa mukana sekä kuvaajana että taittajana.

Vuosien varrella oppii lähes lukemaan toisen ajatuksia ja yhteistyö onkin saumatonta, nopeaa ja tehokasta. Tähän pyrimme myös Aidian kestävällä markkinoinnilla: arvostamme ja tavoittelemme pitkiä kumppanuuksia, jolloin työskentely on kaikille osapuolille tehokkaampaa ja kannattavampaa eikä pyörää tarvitse niin sanotusti keksiä jatkuvasti uudelleen.

Kiitos Carita, kun saimme jälleen olla mukana visualisoimassa tuoreinta kirjaasi!

Kirja on tilattavissa mm. Viisas Elämän verkkokaupasta. Kirja on oiva joululahjavinkki hyvinvoinnista kiinnostuneilla, vaikka yhdessä Hukka Designin vuolukivisen Guasha-kamman kanssa! Kirjasta löytyy useita saunafulnessharjoituksia mm. Guashan hyödyntämiseen.

Saunafulness nettisivut

Myös IT-tiimimme sai toteutettavakseen Saunafulness sivuston, jolla tuodaan esille Saunafulness-sanomaa myös digitaalisessa muodossa. Klikkaa sivustolle ja opi lisää!

Jaa tämä blogikirjoitus!