Aidian ensimmäinen tilikausi on nyt takana päin. Virallisesti Aidia Oy:n toiminta alkoi 1.7.2020, kun aloitimme valmistelut Pelismo Oy:n liiketoiminnan ostamiseksi. Tästä ajasta tuntuu olevan jo pieni ikuisuus. Liiketoimintakaupat toteutettiin 1.9.2020 ja Aidian aika sai alkaa. Ensimmäisen tilikauden kestoksi on siten määräytynyt 18 kuukautta.

Mitä ensimmäinen tilikausi onkaan pitänytkään sisällään?

75 upeaa asiakasta
16 uutta nettisivustoa
2 verkkokauppaa
video- ja valokuvauksia 16 eri kaupungissa ympäri Suomen

Näiden lisäksi pöydiltämme on lähtenyt useita digikampanjoita, ilmoituksia, tiedotteita, valokuvia, ongelmanratkaisuja, sosiaalisen median päivityksiä.

Joitakin saattaa myös kiinnostaa taloudelliset luvut. Todettakoon, että ensimmäiseksi vuodeksi olemme hyvin tyytyväisiä ensimmäisen tilikauteemme ja täytimme asetetut tavoitteet.

Kestävän markkinoinnin vuosi 2022

Vuosi 2022 on jo hyvässä vauhdissa. Kasvutavoitteet huomioiden, olemme lisänneet kapasiteettiamme henkilöstön muodossa ja näin ollen pystymme palvelemaan entistä paremmin muun muassa sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin saralla. Päätuotteemme webtuotanto, videokuvaus ja graafinen suunnittelu tulevat jatkamaan vahvoina palveluina myös tulevaisuudessa ja kehitämme näitä palveluita jatkuvasti.

Haluamme nostaa osaamistamme esille etenkin kestävässä markkinoinnissa teollisuuden, kiertotalouden ja palvelualojen yrityksissä. Palvelemme aina asiakkaidemme tarpeita kuunnellen, ihmisläheisellä otteella.

Ida Mustonen

Toimitusjohtaja

etunimi.sukunimi@aidia.fi

Jaa tämä blogikirjoitus!