”If you think good design is expensive you should look at the cost of bad design.” – Dr. Ralph Speth, CEO of Jaguar

AIDIA tarjoaa nykyaikaiset ja hinta-laatusuhteeltaan loistavat www-sivut huolellisesti suunniteltuna palvelukokonaisuutena “avaimet käteen”-periaatteella.

  • Verkkosivut

  • Tekstituotanto

  • Webanalyysi

  • Sähköpostit

  • Huolenpito + verkkotunnukset

  • Kotisivut

  • Verkkokauppa

  • Hakukoneoptimointi

Meillä on 18 vuoden kokemus www-sivujen rakentamisesta ja alusta asti olemme suunnitelleet verkkosivut aina käyttäjäkokemus edellä unohtamatta hakukonenäkyvyyttä. Kiinnitämme erityisesti huomiota navigoinnin helppouteen myös mobiilissa ja luomme palvelupolut selkeäksi tehden yhteydenoton kynnyksen mahdollisimman matalaksi. Yrityksesi verkkosivujen tulee mielestämme aina palvella sekä sinua että asiakastasi, sekä herättää luottamusta.

Kokemuksella voimme sanoa, että käyttäjäystävälliset ja selkeät verkkosivut ovat myös asiakaspalvelun ja koko yrityksesi markkinoinnin kulmakivi. Asiakkaamme ovat kiitelleet tekemiämme verkkosivuja etenkin näistä näkökulmista, unohtamatta tietenkään miellyttävää visuaalisuutta ja graafista ilmettä. Luomme yksilöidyn sisällön aina logon suunnittelusta yrityskuvauksiin ja tekstisisällön tuotannosta videoiden kuvauksiin ja editointeihin.

Teemme sivustot sisältöä myöten aina valmiiksi tuotteeksi asti ja huolehdimme tarvittaessa myös ajantasaisen ylläpidon sekä koulutuksen ja tuen sivuston omatoimiseen päivittämiseen.

Toteutamme verkkosivut WordPress- tai Joomla!-sisällönhallintajärjestelmillä.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tai organisaatiosi kotisivut alusta loppuun

Voimme luoda verkkosivuille tekstisisällön alusta loppuun saakka aina selkeästi ja kieliopillisesti oikein. Sisällöntuotannossa otamme huomioon myös hakukoneoptimoinnin.

Tekstituotanto

Voimme luoda verkkosivuille tekstisisällön alusta loppuun saakka aina selkeästi ja kieliopillisesti oikein. Sisällöntuotannossa otamme huomioon myös hakukoneoptimoinnin.

Webanalyysi

Analysoimme nykyiset verkkosivusi ja teemme parannusehdotuksia. Tarvittaessa teemme nykyisille verkkosivuillesi tarvittavia muutoksia, mutta mieluiten aloitamme aina puhtaalta pöydältä.

Sähköpostit

Hoidamme sähköpostien luonnit, ohjaukset sekä siirrot. Suosittelemme yrityskäyttöön Googlen G Suite sähköposteja ja voimmekin perustaa uudet sähköpostit tarvittaessa G Suiteen sekä siirtää vanhat sähköpostit esimerkiksi webhotellista uuteen palveluun.

Huolenpito + verkkotunnukset

Hoidamme verkkosivujen koko ylläpidon sekä huolenpidon puolestasi. Toimimme myös verkkotunnusten välittäjänä. Pidämme sivustosi järjestelmät tietoturvallisesti päivitettynä ja otamme varmuuskopiot huolenpidossa olevista sivustoista joka päivä. Lisäksi korjaamme nopealla aikataululla mahdolliset vikatilanteet.