”The older I get, the more I look at movies as a moving miracle. Audiences are harder to please if you’re just giving them special effects…but they’re easy to please if it’s a good story.” – Steven Spielberg

  • yritysvideot

  • mainosvideot

  • dokumenttivideot

  • videoblogit

  • musiikkivideot

  • koulutukset

Videokuvauspalvelumme sisältää videotuotannon kaikki toiminnot: ideointi, suunnittelu, käsikirjoitus, kuvakäsikirjoitus, kuvauspaikkojen etsintä, näyttelijöiden hankkiminen, puvustus, lavastus, ohjaus, kuvaus, leikkaus, editointi, värimäärittely sekä tekstitykset, tekstiplanssit, grafiikat ja kevyet animaatiot.

Toteutamme laadukkaasti yritysvideot, mainosvideot, dokumenttivideot, videoblogit sekä musiikkivideot. Halutessanne myös annamme koulutuksen omien videoiden tekemiseen ja autamme teidät alkuun videotuotannon tekemisessä.

Laadukkaaseen videotuotantoon osana kuuluu myös audiotekniikka. Osaamme äänen laadukkaan taltioinnin sekä jälkikäsittelyn ja se kuuluu tärkeänä osana videotuotannon palveluumme.

Dokumenttivideot

Onko yritykselläsi tulossa jokin tapahtuma tai osallistutteko kenties messuille ja haluaisitte ikuistaa sen videolle? Meiltä onnistuu ketterä dokumenttikuvaus sekä tarvittaessa myös haastattelujen videokuvaus ja äänitys paikan päällä erinomaisella äänenlaadulla. Hyvällä suunnittelulla ja aikataulutuksella dokumenttivideon tekeminen onnistuu pienelläkin kahden hengen tiimillä ja kustannuksissa säästyy.

Käytössämme on säänkestävät 4k-videota tallentavat videokamerat 5-akselisella vakautuksella, joka mahdollistaa myös vakaan videokuvan tallennuksen myös kätevästi käsivaralta. Saamme myös näyttävät ilmakuvat toteutettua dronella.

Voimme myös yhdistää videokuvauksen yhteyteen valokuvaukset, jolloin saat maltillisella lisäkustannuksella sekä videot, että valokuvat käsiteltynä käyttöösi.

Musiikkivideot

Musiikki on meille sydämen asia ja voimmekin toteuttaa laadukkaat musiikkivideot ja lyriikkavideot tyylitajulla. Tarvittaessa ideoimme ja käsikirjoitamme sinulle videon tarinan musiikkiin sopivaksi. Videokuvaukset hoituvat kustannustehokkaasti kahden hengen tiimillä, mutta kuitenkin tehokkaasti ja laadulla.

Yritysvideot

Olemme toteuttaneet paljon yritysvideoita. Yrityksen esittely videolla luo uskottavuutta ja luotettavuutta. Video on erinomaista sisältöä verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Videolla voidaan kertoa yrityksen eri toiminnoista, kuten palveluista, tuotteista, tuotannosta, arvoista ja tuoda esille esimerkiksi vastuullisuutta.

Meillä on pitkä kokemus laadukkaiden yritysvideoiden tuotannosta ja olemme löytäneet oman dynaamisen tyylimme suunnitella ja kuvata yritysvideoita. Teemme videot aina käsikirjoituksesta lähtien sekä toteutamme kuvaukset suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti.

Ideoimme yritysvideot aina tiimimme kesken, mutta tietysti aina räätälöiden sen yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Sanoma ja viesti – eli sisältö on aina tärkein.

Kuvatessa syntyy aina materiaalia käytettäväksi jatkojalostukseen ja voimmekin sopia erikseen aina sosiaalisen median sisällöntuotannosta yritysvideon materiaalista editoiden. Tällä tavoin samasta videomateriaalista voidaan luoda useita lyhyitä sosiaalisen median päivityksiä.

Videoblogit / videosarjat

Vlogit ovat nykyaikaa. Yhä useampi yksityishenkilö luo uransa Youtuben kautta luomalla mielekästä, viihdyttävää ja informatiivista sisältöä omistamalleen kanavalle.

Myös yritykset voivat tehdä videoblogia tai jopa omaa videosarjaa liittyen johonkin toimialan aiheeseen tai polttaviin kysymyksiin. Omaperäinen vlogi tai videosarjan toteutus voi olla juuri se mikä erottaa sinut kilpailijoista! Vapaamuotoinen ja omin sanoin kerrottu sekä omalla huumorilla höystetty vlogi on mielenkiintoinen tapa luoda positiivista brändimielikuvaa ja se sopii mille tahansa toimialalle teollisuudesta elintarvikealaan.

Voimme ideoida vlogisarjan kanssasi ja lähteä toteuttamaan. Hoidamme sekä kuvaukset, että äänityksen ja editoinnin. Kun formaatti on valmis, on helpompi lähteä tekemään! Uskallatko lähteä kokeilemaan?

 

Mainosvideot

Toimiva mainosvideo alkaa kohderyhmän ja viestin suunnittelusta – eli mitä haluaisit kertoa, kenelle ja missä kanavissa? Videotuotanto aloitetaan huolellisesta suunnittelusta ja käsikirjoituksesta. Mainosvideo voi kertoa tuotteesta, palvelusta ja luoda brändimielikuvaa.

Teemme mainosvideon sponsoroitua kampanjointia sosiaalisessa mediassa tarkasti valikoidulle kohderyhmälle optimoidulla budjetilla. Analysoimme ja raportoimme tulokset videomainoksen tehokkuudesta.

Olemme toteuttaneet myös mainosvideoita, joita on esitetty valtakunnallisesti televisiossa.

videoCamp / Koulutus sosiaalisen median videoiden tuottamiseen

Koulutamme sinut tai yrityksesi henkilökunnan tuottamaan omaa videosisältöä sosiaaliseen mediaan. Nykyajan mobiililaitteet riittävät laadukkaiden videoiden kuvaamiseen ja editointiin sosiaalista mediaa varten. Pienillä vinkeillä ja perustiedoilla teet laadukkaampaa sosiaalisen median sisältöä itse.

Kerromme mm. kuinka käyttää hyödyksi ammattilaisten käyttämiä kuvaustekniikoita, miten käyttää erilaisia kuvakokoja videon tarinan kerronnan tukena ja minkälaisia asioita tulisi välttää. Annamme myös vinkkejä videoiden editointiin ja leikkaukseen. Videoeditointi onnistuu nykyään myös mobiililaitteella.

Videoiden käsittely ja editointi

Jos sinulla on käytettävissäsi valmiiksi kuvattua videomateriaalia ja tarvitset apua sen editoimiseen, voimme auttaa. Teemme laadukasta videon käsittelyä, leikkausta ja editointia sekä värimäärittelyä. Meiltä saat myös tekstitykset, tekstiplanssit, grafiikkaa sekä musiikkia ja äänisuunnittelua videoihin.

Voit lähettää meille videoleikkeet pilvipalvelua hyödyntyäen (Google Drive, WeTransfer, Dropbox, tms.) tai toimittamalla tiedostot kovalevyllä/muistitikulla.

Käytämme videoeditointiin Adobe Premiere ohjelmistoa.