Kestävää markkinointia

Kestävää markkinointia

Teollisuus ja alihankinta

Lue lisää

Energiateollisuus ja kiertotalous

Lue lisää

Asiantuntijayritykset

Lue lisää

Mainostoimisto Aidia

Mainostoimisto Aidia on teollisuuden, kiertotalouden ja asiantuntijayritysten markkinointiin, brändäykseen, visuaalisuuteen sekä teknisiin toteutuksiin erikoistunut mainos-, media- ja markkinointitoimisto.

Palvelemme aina tarpeitasi kuunnellen ja tarjoamme käyttöösi kaikki mainonnan ja markkinoinnin palvelut. Erityisosaamistamme ovat mm. sisällöntuotanto, verkkosivut, digimainonta, graafinen suunnittelu, valokuvaus sekä videotuotanto.

Laajennamme ja kehitämme palveluidemme tarjontaa jatkuvasti. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Toimistomme sijaitsevat Keski-Suomessa, Keuruulla. Palvelemme myös etätyöpisteistä ympäri Suomen ja maan.

Markkinoinnin tiimisi

Monet asiakkaistamme ovat halunneet keskittää markkinointinsa meidän huoleksemme.

Tarvittaessa toimimme, kuten yrityksen sisäinen markkinointitiimi. Pidämme palaverit kuukausittain ja seuraamme kehitystä.

Sovittuun maksusuunnitelmaan on mahdollista sisällyttää kaikki mainonnan palvelut sekä pitkäjänteinen markkinoinnin kehitystyö.

Ajankohtaista ja blogi

Sisällöntuottajan viime hetken vinkit loppuvuodelle

Painaako joulukiireet päälle etkä oikein ehdi miettiä sosiaalisen median sisältöjä? Jäikö somejoulukalenteri tänä(kin) vuonna tekemättä? Ei hätää, sillä loppuvuosi on vielä hyvää aikaa päivityksille ja ne voi tehdä myös rennosti fiilistellen ilman turhaa stressiä. Päivitysten aiheetkin löytyy [...]

Sisällöntuottajan viime hetken vinkit loppuvuodelle

14.12.2022|Blogi|

Painaako joulukiireet päälle etkä oikein ehdi miettiä sosiaalisen median sisältöjä? Jäikö somejoulukalenteri tänä(kin) vuonna tekemättä? Ei hätää, sillä loppuvuosi on vielä hyvää aikaa päivityksille ja ne voi tehdä myös rennosti fiilistellen ilman turhaa stressiä. [...]